Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ محققان شرکت امنیت سایبری ترند میکرو در تازه ترین گزارش خود از کشف ۸۵ اپلیکیشن جعلی عکاسی و گیم روی پلی استور گوگل خبر دادند که مملو از نرم افزارهای تبلیغاتی بوده اند. این اپ های جعلی بالغ بر ۸ میلیون بار روی تبلت ها و موبایل های کاربران اندروید دانلود و نصب شده اند.

این اپ های جعلی تاکنون ۸ میلیون مرتبه دانلود و نصب شده اند

ترند میکرو فهرست کاملی از این اپ ها را منتشر کرده با این حال اما شاید بد نباشد اشاره ای به محبوب ترین آنها داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش Super Selfie، Cos Camera، Pop Camera و Line Puzzle محبوب ترین اپ های جعلی موجود در پلی استور گوگل بوده اند.

یکی از تکنیک هایی که اپ های تبلیغاتی برای نفوذ به گوشی کاربران استفاده می کنند و اخیرا توسط محققان ترند میکرو کشف شده است ایجاد میانبر اپ روی هوم اسکرین کاربر ۳۰ دقیقه بعد از نصب آن است. به این ترتیب اپ ها بیشتر در معرض دید فرد قرار می گیرند و همزمان جلوی پاک شدنشان توسط کاربر نیز گرفته می شود.

این اپ ها بعد از باز شدن عملکردی درست مشابه به اپلیکیشن های عکاسی یا گیم اصلی را از خود نشان می دهند که از روی آنها کپی شده اند با این تفاوت که مرتبا اقدام به نمایش تبلیغات طولانی و تمام صفحه برای کاربر می کنند و فرد توانایی بستن آن تبلیغات را ندارد.

بعد از انتشار این گزارش توسط ترند میکرو، گوگل همه اپ های ساختگی را در اپ استور حذف کرد. گرچه این اپ ها دیگر در فروشگاه مجازی گوگل وجود ندارند اما برخی کاربران پیشتر آنها را روی گوشی یا تبلت خود آنها را نصب کرده اند و ضروری است که به صورت دستی اقدام به حذف آنها از گوشی خود کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: باتری تبلیغات گوگل موبایل برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۰۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تکنو، گوگل چندین دهه است که تسلط بی‌سابقه‌ای بر صنعت موتورهای جست‌وجو داشته است و بیش از ۹۱درصد از سهم بازار را در سال۲۰۲۴ به‌خود اختصاص داده است. طی سال‌های اخیر موتورهای جست‌وجوی دیگری ازجمله بینگ، داک داک گو و حتی تیک تاک در تلاش برای سرنگونی این سلطنت بودند اما این غول جست‌وجو همچنان یک رهبر باقی مانده است.

اکنون، ChatGPT می‌تواند به‌طور بالقوه موتور جست‌وجویی را معرفی کند که ممکن است کاتالیزور مورد نیاز برای کنار زدن گوگل از تاج و تخت عرصه موتورهای جست‌وجو باشد. به‌گفته کارشناسان، این اپلیکیشن توانایی جست‌وجوی بینگ مایکروسافت را با مدل زبان ChatGPT ترکیب می‌کند تا نتایج جست‌وجوی دقیق‌تری ایجاد کند. با توجه به اینکه مایکروسافت یک سرمایه‌گذار بزرگ در OpenAI است، پیاده‌سازی‌ بینگ به‌نظر یک حرکت تاکتیکی و محتمل از سوی غول فناوری است.

یکی از کاربران شبکه اجتماعی Reddit گواهی‌های SSL را برای یک دامنه جدید به نام «search.chatgpt.com» مشاهده کرد که ایده‌ای کاملاً ثابت برای موتور جست‌وجوی ChatGPT است. اگر URL را تایپ کنید، خطای ۴۰۴ یا سایر پیام‌های هشدار معمولی درباره وب سایتی که وجود ندارد، دریافت نمی‌کنید. بلکه فقط رمز مرموز «یافت نشد» روی صفحه ظاهر می‌شود. همه اینها نشان می‌دهد که جست‌وجوی ChatGPT در راه است.

بیشتر بخوانید:

این شبکه اجتماعی برای کاربرانش بازی راه‌اندازی کرده است!

اگر در سال‌های اخیر از هر فناوری هوش مصنوعی مولد استفاده کرده باشید، می‌دانید که چقدر این فناوری نوین می‌تواند برای جست‌وجو ارزشمند باشد. پاسخ‌های بسیار پیچیده‌تری به پرس‌وجوهای اساسی ارائه می‌دهد و از نظر نتایجی که ارائه می‌دهد بسیار زبان ساده‌تری دارد. به هرحال واقعیت این است که گوگل در زمینه هوش مصنوعی از OpenAI و مایکروسافت عقب‌مانده است.

کد خبر 849165 برچسب‌ها اینترنت - موتور جستجو شرکت گوگل شرکت مایکروسافت هوش‌ مصنوعی

دیگر خبرها

  • مداحی که منبعش گوگل است به درد مداحی نمی‌خورد
  • وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند
  • پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهر‌های مختلف جهان
  • کارگاه عکاسی «حاکی» حوزه هنری انقلاب اسلامی شاهرود افتتاح شد
  • گزارش تمرین استقلال|مصدومیت یک بازیکن و غیبت هاشمی نسب/ هجوم تماشاگران به داخل زمین و بی نظمی عجیب در کمپ حجازی+ فیلم
  • گزارش تمرین استقلال|مصدومیت یک بازیکن و حضور پیشکسوتان/ هجوم تماشاگران به داخل زمین و بی نظمی عجیب در کمپ حجازی+ فیلم
  • بازداشت دستکم ۲ هزار حامی فلسطین در بیش از ۴۰ دانشگاه آمریکا